Het Gouden Dakje

Mijn schrijfvriendinnetje Astrid Habraken is woensdag gedebuteerd!

Dat was niet de bedoeling. Integendeel dat zou pas over een maand zijn. Wij, haar schrijfmaatjes sinds we elkaar 1,5 jaar geleden hadden ontmoet tijdens een schrijfweek (zeg maar gerust vakantie) bij Marelle Boersma in Portugal, hadden dan ook al een hotel geboekt voor die avond. Als het enigszins kan dan grijpen we iedere gelegenheid aan om iets leuks te doen en even bij te kletsen.

Alles geannuleerd

Dat werd dus anders. Hotel geannuleerd en ook een museumbezoek de volgende dag afgezegd. Hoe moest dat dan met haar boekpresentatie? Inventief als Astrid is heeft ze alles een maand vervroegd. Het boek was toch eerder klaar.

Woensdag om 3 uur ging ze live! Via alle mogelijk kanalen was ze te volgen. Op haar eigen website : www.astridhabraken.nl  haar FB-pagina, via Instagram en Youtube.

Feestje!

Wij maar zitten meegenieten.

Het geeft ons ook weer een stimulans om verder te schrijven want zo’n feestje willen we allemaal wel en dan met een afterparty met ons groepje, als het effe kan.

Verdwaald in Tirol

Haar boek heeft de titel: Verdwaald in Tirol en is in de boekhandel, via Bol.com en haar eigen website te bestellen. En niet de vergeten via haar eigen uitgeverij Queesten.nl. Een aanrader.

Gepromoveerd tot recensent

Ik ben al ver gevorderd. Bij haar boek staat mijn naam achterop het boek want ik heb een recensie mogen schrijven. Uiteraard is mijn streven om mijn naam voorop een boek te krijgen en dan als auteur, dus daar wordt aan gewerkt.

Het Gouden dakje

Astrid schrijft in haar boek over het Gouden dakje in Innsbruck. Dat wil ik wel eens zien want alhoewel ik daar toch wel een paar keer ben geweest heb ik dat nooit bewust gezien. Het zou me niets verbazen als ons schrijfgroepje daar een uitje van gaat maken.

Toch nog een bijdrage

Tijdens haar presentatie in mei zou ik iets hebben gezegd en een stukje uit haar boek hebben voorgelezen, dat hebben we nu maar gewijzigd in een video die ze bij haar presentatie van afgelopen woensdag heeft getoond. Je kunt die ook hier zien.

Ik wens iedereen een heel mooi Paasweekend.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

4 comments

  1. En wat een dag was het! Zo mooi om alle filmpjes te zien en de mooie woorden te horen. Dank je wel Elly, ik hoop dat ik je snel jouw fysieke exemplaar mag overhandigen. Dan nu maar even genieten van het e-boek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *