Mijn ideale woonplek

Mijn 24e woonplekje en ik heb het er uitstekend naar mijn zin. Eigenlijk heb ik dat overal wel gehad met uitzondering van mijn jeugd. 

Van mijn wiegje op het eiland Tholen, waar ik bijna 20 jaar heb gewoond, via diverse plaatsen tijdens mijn militaire leven naar Den Haag. Vervolgens heb ik in Amsterdam gewoond en ben daarna via het zuiden van de provincie Utrecht verkast naar Limburg. Toen toch maar weer terug via Rijswijk naar Den Haag. Na al die omzwervingen eindelijk in Frankrijk beland. 

Een geweldig stekje in een gewoon Frans dorp. Niet te ver van de bewoonde wereld en alles redelijk dichtbij voor de dagelijkse boodschappen. Een eigen gemeentehuis, postkantoortje en een heus medisch centrum met alle voorzieningen.

Voor het uitgebreider boodschappen doen is het een kwartiertje rijden en voor de echte bijzondere dingen moet ik naar een grote stad en dan is Montpellier de meest aangewezen plaats.

Het huis ligt tegen een berg aan en heeft uitzicht op de bergen. Ik kijk net over de daken van de huizen die aan de doorlopende weg zijn gebouwd. Er zijn wel buren maar gelukkig niet te dichtbij zodat we allemaal optimaal kunnen genieten van onze vrijheid.

Voor één persoon is het huis eigenlijk te groot maar dat is wel erg comfortabel als er bezoek is dan loop je elkaar niet in de weg. 

Verder is het van alle gemakken en luxe voorzien. Mooie grote tuin er omheen, zwembad, sportruimte met loopband en diverse andere attributen, een infrarood sauna en een heerlijke jacuzzi.

Een plek om nooit meer weg te gaan. Het enige dat me een beetje benauwt is dat wanneer ik oud en krakkemikkig word het niet het meest ideale huis is vanwege de diverse trapjes.

Maar voorlopig is het nog niet zo ver.