De laatste etappe! Vannacht geslapen in Bastion Hotel. Zeker voor de prijs alleszins acceptabel en niet te vergeten gratis shuttlebus van en naar Schiphol. In vergelijking met de vorige drie nachten redelijk geslapen. In ieder geval na het innemen van een antihistamine pilletje bijna geen last meer van jeuk. Op tijd naar Schiphol gegaan en met de TGV naar Brussel Midi en daar overgestapt op de Thalys naar Valence. In de trein een ontbijtje gekregen is bij 1e klas inbegrepen in de prijs. Apparatuur opgeladen in de trein en Fb bijgelezen.

Dit was mijn laatste blog over mijn geweldige reis naar China. Vijf en veertig dagen ben ik daar geweest en ik ben van het land gaan houden. Voordat ik op vakantie ging had ik er niet zo geweldig veel mee. Wilde het vooral gaan zien omdat Theo en ik van plan waren geweest om er naartoe te gaan. Ook toen hadden we zoiets: Hoe zal het daar zijn. Nou geweldig! Uiteraard moet je er wel voor openstaan en hier en daar zelf het initiatief nemen. Nou dat heb ik gedaan en met verbluffende resultaten.
Iedereen heel erg bedankt voor het lezen van mijn blog en vooral voor de opmerkingen die ik van jullie mocht ontvangen. Het heeft me vooral gestimuleerd om iedere dag te schrijven al had ik daar soms wel moeite mee omdat mijn bedje me dan riep. Ik ga het zelf ook allemaal nog eens teruglezen en dan samen met de foto’s de reis nog een keer beleven maar dan nu vanaf mijn terras bij het zwembad! Ik ben precies 7 weken van huis geweest, waarvan 45 dagen in China en heb daar 6 kilo achtergelaten terwijl ik onwijs lekker heb gegeten. En vanaf nu weer back to basic. Jullie waren een geweldig “publiek” !!

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *