Ik werd heel vroeg opgehaald maar Alejandro had toch voor een ontbijtje gezorgd. Liet de taxi gewoon wachten. Daarna in vliegende vaart naar het vliegveld. Was een heel leuk hotel en super aardige eigenaars. Iedere dag werden de lakens verschoond. Heerlijk, een luxe die ik me thuis niet kan veroorloven want dan wordt het toch wel heel veel wassen. Wat me hier tijdens mijn vakantie ook is opgevallen dat wanneer er bij het bad of de douche een gordijn is, er altijd 2 gordijnen zijn. Één hangt in het bad en de ander er voor. Ziet er veel beter uit. Ook iets wat me hier bijzonder is opgevallen dat praktisch altijd de vliegtuigen eerder vertrekken dan het schema aangeeft. Intussen ook een foefje bedacht om mijn kleine koffertje zo lang mogelijk bij me te houden en dan bij het boarden af te geven. Kan ik alles op zetten en rijden en hoef ik ook mijn apneu-apparaat en rugzak niet te dragen. Vandaag veel vliegen. Eerst van Arica naar Santiago en dan direct door naar Lima. Het tijdverschil met Frankrijk is dan weer 2 uur extra en om precies te zijn is het verschil dan 6 uur.

Ik sluit vandaag de eerste 4 landen, Paraguay, Uruguay, Argentinië, Chili en niet te vergeten Paaseiland af. Ben over de helft en moet er nog niet aan denken dat ik over 2 maanden al weer thuis ben. Maar gelukkig is het daar dan ook goed weer maar zal de tuin wel de nodige aandacht vragen. Nu maar even niet aan denken. Verder van alles geregeld voor mijn verblijf in Peru. Ik verwacht er veel van. We zullen zien.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *