We beginnen om 11 uur aan ons laatste rondje ‘Hoe laat ik me verwennen’. Onze programma’s lopen gelijk vandaag.
We starten met een back-neck-shoulder massage. Ja, het begint eenzijdig te worden maar ook dat was weer geweldig. De lunch gebruiken we in het restaurant beneden aan de boulevard. Ook daar lopen uiteraard de katten los en een mooie rode komt ons een leuke act vertonen.

Gaat op zijn (of haar ?) kont zitten en maakt bewegingen alsof hij zit te bidden. In ieder geval te bedelen. Ik maak er een filmpje van en daarna krijgt hij een stukje vis. Geweldig hoe zo’n beestje dan reageert. Daarna is het nog een middagje rusten en om half 5 krijgen we de ILA Instantly Detoifying scrub. Volgens mij zijn nu alle dode cellen echt wel verdwenen. Om het geheel af te maken een Reflexology behandeling.
Aan de dames hebben we gevraagd of zij nu voor ons, intussen weten ze wel wat wij allemaal lekker vinden, een programma voor volgend jaar samen te stellen. Dat hebben ze gedaan en daarmee gewapend gaan we naar de kamer. Kleden ons om en gaan aan onze laatste avondmaaltijd beginnen. We nemen het er maar eens een keertje van. We hebben best redelijk opgelet wat we deze week allemaal naar binnen werkten maar nu gaan we ons ook te buiten aan het toetje.

Op tijd duiken we ons bedje in want willen morgenochtend om 8 uur vertrekken en nog naar Nicosia voor we weer naar huis vliegen.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *