Boottocht

Op ons gemakje ontbeten en daarna om half 12 vertrokken richting Nice vanwaar we met de boot naar Ajaccio zijn gevaren. Was een kalme zee en we konden ons lekker ontspannen. De overtocht duurt toch altijd nog zo’n 5,5 uur. Alle tijd genomen om te lunchen en later bij het raam in de foyer gaan zitten. Even had ik last van mijn menière, toen ik naar de bar liep om daar wat te gaan halen. Vlug weer terug naar mijn plekje en wachten tot de boot weer stil lag. Verder geen last meer gehad dus was te verwaarlozen. We dachten dat we helemaal vooraan konden parkeren en zodoende heel snel de boot konden verlaten maar dat was een misrekening. We waren ongeveer de laatsten en moesten een stukje achteruit.

Corte

Daarna op weg naar Corte. Wat een weg ! Geen recht stukje te bekennen. Ik ben blij dat ik niet hoefde te rijden. Alexandra gaat dat heel goed af en ik voel me dan ook heel safe bij haar in de auto. We hadden naar het hotel gebeld en gevraagd of we bij aankomst nog wat te eten konden krijgen. Was geen probleem en zo gingen we tegen half 10 pas aan tafel.

Wegversperring

Vlak voor we bij het hotel waren stond er ineens een koe midden op de weg en versperde ons de weg. Maar gelukkig bedacht zij zich daarna en ging mooi aan de kant staan. Uiteraard iedereen daarna laten weten dat we goed aangekomen waren en de administratie op FB bijgewerkt. Rond middernacht in ons bedje gekropen.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *