De voetjes gaan een probleem opleveren

Eerst tot 10 uur uitgeslapen en mijn wonden, figuurlijk gezien, gelikt. Voet ziet er niet goed uit. Zal jullie de foto’s besparen. Gelukkig konden we tot 11 uur ontbijten en dat was geen straf, zag er heel goed uit. Amber is daarna op zoek gegaan naar een apotheek en als ze die niet kon vinden dan zouden we naar de 1e hulp gaan. Ik heb wel compeed bij me maar de blaar is zo groot dat deze te klein zijn.

Amber heeft iets van de apotheek meegekregen en daarna de voet verzorgd.  Strompelend naar de hop-on / hop-off gelopen en de rest van onze route gevolgd. Het is slecht weer, het miezert en scheelt zeker 10 graden met gisteren. Daarna terug naar het hotel en onderweg nog een lichte lunch genomen. Ik had het toen gehad en mijn voet vond dat we plat moesten.

De kids alleen op pad en moeders met been omhoog

Léon was intussen weer terug van zijn op-en-neertje naar Santiago.  Samen met Amber zijn ze toen de de stad in gegaan.  Ze waren weer ruim op tijd terug om gezamenlijk naar El Querandi, een tango avond met diner, te gaan.   Eten was prima en de show fantastisch. Hier werd de evolutie van de tango uitgebeeld van begin 1900 tot heden. Vooral bij de laatste dans werd heel beeldend weergegeven dat de tango eigenlijk niets anders is dan de verticaal expressie van een horizontaal verlangen. Rond middernacht weer terug in het hotel en konden we toch weer terugkijken op een leuke dag en een prima avond.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *