We luieren wat en lopen tegen 11 uur richting AlmyraSpa, de afdeling waar de behandelingen plaatsvinden. Amber krijgt een Aroma massage en ik een Aqua Lift.

Wat lekker is dat toch

Ik moet op een behandeltafel gaan liggen en daarna krijg ik allemaal verschillende stralen water op me
gericht. De variatie is van heel dunne keiharde stralen, lijken wel speldenprikken, naar een zachte strelende douche. Bovendien bewerkt de masseuse me ook nog met een handmassagedouche. Mijn lichaam tintelt helemaal. Daarna volgt een heerlijke massage met weldadige oliën.Onze magen laten weten dat ze met iets gevuld willen worden. We hebben bewust het ontbijt overgeslagen want ik wil gaan brunchen en dan op zijn Elly’s, met champagne en zalm. Nou dat is gelukt hoor ! Wat een verwennerij een lekker zonnetje en ook nog livemuziek er bij. Ik tref het weer want Amber lust geen champagne dus offer ik me op en drink ook haar glas leeg. Heerlijk loom gaan we richting onze kamer. Ik denk dat ik maar een siësta ga houden. De opdracht is namelijk om me rustig te houden dat is het beste effect voor de massage.
De rest van de middag brengen we door op onze kamer en het terras er voor. We lezen wat en ik zit te werken aan mijn website. Leuk werk en ik zie dat absoluut niet als werken. Loop zo nu en dan tegen wat problemen op en ben dan weer dolgelukkig als ik daar een oplossing voor heb gevonden.

De voeten willen ook verwend worden

Om half 7 hebben we onze laatste behandeling. Een foottherapy, mensen wat een verwennerij. Als we later weer naar onze kamer lopen lijkt het wel alsof ik zweef. Tot nu toe heb ik nog niet één behandeling gehad die niet geweldig was. Het zijn beslist geen goedkope behandelingen maar wel dubbel en dwars de prijs waard. Dit houden we er jaarlijks in, lekker een weekje met zijn tweetjes ons laten verwennen en een beetje tuttelen.
Daarna nog een diner en Amber zegt dat ze nog nooit zo lekker heeft gegeten dan deze week. Het is inderdaad allemaal super en dat voor een buffet. Iedere avond wat anders en keuzes in overvloed. Alles vers en het ziet er ook allemaal lekker uit. We proberen te matigen en tot op zekere hoogte doen we dat ook. Om half 11 zijn we doodmoe en gaan slapen. De laatste maanden had ik heel slecht geslapen. Nou dat haal ik hier wel in zeg. Ik slaap bijna het klopje rond. Ik neem maar aan dat ik het nodig heb.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *