Eerste dag staat in het teken van veel reizen.

De eerste dag van onze vakantie naar Groenland stond in het teken van reizen. Ik ben om 12 uur van huis gegaan om te vliegen van Montpellier naar Parijs, daar een uur of vijf moeten wachten en toen verder naar Kopenhagen.

Amber was vanuit Amsterdam naar Kopenhagen gegaan. Zij was er eerder en heeft op me gewacht.

We hadden besloten de koffers op de luchthaven in een bagagekluis te zetten en er voor te zorgen dat we de spullen die we nodig hadden in onze handbagage zouden hebben. Was nog wel even zoeken want bleek dat de kluisjes niet op de luchthaven waren maar in parkeergarage 4. Inmiddels was het al tegen middernacht en snel met een taxi naar ons hotel. Ingecheckt en direct gaan slapen. Om 6 uur liep de wekker af, we hebben allebei geslapen als een blok. Straks vliegen we rond 9 uur. Het is 4,5 uur vliegen en het tijdsverschil is 4 uur. We komen dus ongeveer op de tijd aan in Kangerlussuaq als we in Kopenhagen zijn vertrokken.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *