Vroeg mijn bedje uit en met de taxi naar het vliegveld. Broodje en drinken gescoord en het onvermijdelijke wachten. Vliegtuigen vertrekken hier meestal te vroeg. Ook nu weer 10 minuten. Kort vluchtje van een uur. Zo te zien veel zakenmensen in het toestel.

Vanmiddag met de taxi naar de Japanse tuin gegaan. Daar waren Amber en ik ongeveer een maand geleden ook maar toen waren we te vroeg en was alles nog gesloten. De tuin is niet erg groot maar wel heel mooi. Terecht dat die bij de top 10 staat van de bezienswaardigheden. Alhoewel het druk is, is er toch ruimte genoeg om alles te bezichtigen alleen foto’s maken zonder mensen er op is een beetje moeilijk. Lekker op een bankje gaan zitten en mensjes zitten kijken terwijl ik naar een boek luister. Er zit ontzettend veel vis in de vijvers en allemaal heel erg groot. Het is heerlijk weer. Niet te warm en niet te koud. Natuurlijk is er de onvermijdelijke boom, in dit geval drie kleintjes, met wensen. Ziet er altijd heel vrolijk uit. Daarna met de taxi weer terug naar mijn hotel. Hij stopt op de hoek en ik vraag waar ik daar ergens kan eten. Volgens hem het beste in een goed hotel. Op 10 meter afstand is een groot hotel. Ik naar binnen en vraag of ik nu (half 5) iets kan eten. Natuurlijk kan dat maar dan wel in de bar. Maakt mij niets uit. Als de ober komt vraag ik om het wachtwoord voor de wifi en krijg ik Emperador2017. Vaag komt het me bekend voor maar het muntje valt niet tot ik ineens Nederlands hoor praten een hele crew van de KLM zie. Dan schiet ik in de lach. Dit is het hotel waar Leon sliep toen wij samen in BA waren. Gekker moet het toch echt niet worden. De gegrilde zalm smaakt me heerlijk en de bijgerechten niet minder. Daarna naar mijn hotel gewandeld en mijn voetjes weer verzorgd. Ziet er niet slecht uit in ieder geval. Zou het dan toch beter gaan, dat zou wel een enorme verademing zijn. Zo nee, dan cancel ik morgen een paar dagen en blijf in mijn hotel in Salta, waar ik morgen naartoe vlieg.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *