Vandaag van Santa Marta naar Cartagena gereisd. Begin van de middag waren we daar. Koffers in de kamer en gelijk de stad in. We zitten midden in het historisch gedeelte. Schitterend is het daar.

Had behoefte om even alleen de stad in te trekken. Eerst snel een overheerlijke pizza gegeten met een heel dunne bodem en toen gaan wandelen door de stad en ook nog het Museo d’Oro bezocht. Lijkt op dat van Bogota maar is toch ook weer anders.

Heel mooi en weer, zoals op alle plaatsen, wemelt het van de politie/militairen. Schijnt toch vooral te zijn om duidelijk te maken dat je je veilig kunt voelen en heeft ook te maken met de verkiezingen eind van de maand.

Grote ongerustheid heerst er toch wel onder de inwoners dat Colombia na de verkiezingen dezelfde kant op gaat als Venezuela. Laten we hopen dat dat niet het geval is.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *