Mijn voeten willen niet wat mijn geest wil en daarom blijf ik vandaag een dagje thuis. Is even slikken maar ik denk dat het goed is.

Na het ontbijt heb ik me op het terras geïnstalleerd en ga vandaag mijn administratie maar een beetje bijwerken. Gelukkig heb ik nog een paar broodjes van gisteren in de tas en wat fruit en daar doe ik het gewoon mee. Ook nog goed voor de lijn.

Mijn frequent flyer punten bijgewerkt want van buitenlandse vliegmaatschappijen waar ik die ook krijg moet ik die wel zelf opvragen. Zou een fluitje van een cent moeten zijn maar ja dan moet het internet wel meewerken en dat heeft kuren. Som is het heel goed maar meestal maar zozo.

Verder naar een spannend boek zitten luisteren maar schijnbaar toch niet zo spannend want als ik opschrik blijkt dat ik toch wel een behoorlijk stuk heb gemist.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *