Ik had het plan om op de fiets naar de waterval te gaan maar had intussen van jongelui gehoord dat het heel zwaar was. Je rijdt het meeste op gewone weg en is af en toe heel steil (dat heb ik later zelf gezien) dat je naar boven wel moet lopen en zeker op de mountain-bikes waar je op rijdt. Je moet ook nog een stukje door het bos en als je er dan na zo’n 25 kilometer bent dan moet je nog een heel eind lopen. Dus maar een taxi genomen. Chauffeur heeft me onderweg ook nog diverse dingen laten zien. Zette dan gewoon zijn taxi op de smalle weg en dan stapten we uit en kon ik foto’s maken. Gewoon te gek voor woorden en iedereen die het pikt. We reden ook nog een stukje onder een waterval door. Auto was gelijk schoon.

Was best weer even dalen en klimmen om achter de waterval terecht te komen. Vreemd idee dat je achter een waterval loopt en voor je al dat water naar beneden stort. Ik blijf er nog redelijk droog bij gelukkig. Eenmaal terug in het hotel besluit ik mezelf maar eens lekker te laten verwennen. Manicure, pedicure, gezichtsbehandeling en benen harsen. Heerlijk en het kost hier allemaal geen drol. Daarna in een barretje vlak bij het hotel eerst een cappuccino en vervolgens een heerlijke pisco sour gedronken. Het was een heel leuke bar waar je ook boeken kunt lenen, muziek mag maken en je kunt er diverse spelletjes doen, o.a. schaken. Ziet er ook heel netjes uit. Ook deze dag krijgt weer een plus.

 

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *