Ik heb goed geslapen en als ik al ergens last van had dan was het van het eten. Had zo’n trek, ook niet geluncht, maar ik moet gewoon niet meer zo laat op de avond warm gaan eten en dan zeker niet deze hoeveelheid. Maar goed dat ik niet alles heb opgegeten.

Naast het zwembad zitten ontbijten en daarna wat post weggewerkt. Toen ik terugkwam op mijn etage en eens naar beneden keek dacht ik: zo, als hier nu iemand kwaad wil en me naar beneden wil laten kukelen dat is het toch mooi dag met het handje.

Eind van de ochtend naar de receptie geweest en ze een afspraak laten maken om me eens lekker te laten verwennen. Ze brengen me met een auto van het hotel en als ik klaar ben dan moet ik laten bellen en komen ze me ook weer ophalen.

Toen de lift kwam en ik er al in stond kwam er iemand aanhollen en stapte ook in. Ik heb me geen seconde bedacht maar ben gelijk uitgestapt. Ben 2 etages gaan lopen en ben toen bij de lift gaan zitten, even gewacht en toen wel verder met de lift. Moet natuurlijk niet gekker worden dat weet ik ook wel maar deze persoon zag er nu niet bepaald uit dat ik daar alleen mee in de lift wil staan. Onder normale omstandigheden al niet en nu zeker niet.

Realiseerde me vandaag dat wanneer ze er met mijn bagage vandoor zouden zijn gegaan ik dat altijd had kunnen traceren want in iedere koffer of tas zit een trac&trace munt.

Vanmiddag lekker gemanicuurd, gepedicuurd, geharst (dat is altijd minder, maar wel lekker als het weer is gedaan) en een heerlijke bodymassage van een uur. Ik kan er weer tegen.

Daarna toch nog even de straat in gelopen en dan valt het me op dat ik toch wel om me heen aan het kijken ben of er niemand is waar ik voor uit moet kijken en ook constant in etalageruiten kijken of ik iets verdachts zie, of iedere keer dezelfde persoon in het vizier krijg. Ik heb nog een foefje aangeleerd. Het is hier in de hal best heel druk en als ik nu in de lift stap dan kan iedereen volgen waar ik uitstap. Beneden is te zien waar de lift namelijk stopt. Ik stop dan halverwege. Ga daarna nog een paar verdiepingen en de voorlaatste stop ik en loop naar mijn een etage. Gaat wel weer over maar deze dagen hier in Santiago kijk ik toch maar uit, ik vertrouw die gasten niet.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *