Om 9 uur gaat de wekker. We hebben de tijd want hebben pas om 11 uur een twee-uur durende massage op het programma staan. We krijgen beiden een full-body Ila chakra well-being massage.

We gaan eerst op ons gemakje van het zeer uitgebreide ontbijt genieten. Wandelen wat in de tuin en om het gebouw en verbazen ons er over hoe het er allemaal uitziet. Schitterend en echt aan alles is gedacht. Maken wat foto’s en dan is het tijd om ons te melden.

We moeten weer een formulier invullen waarop echt van alles wordt gevraagd. Over wat je in het verleden hebt gemankeerd, welke klachten je nu hebt. Of er ernstige psychische voorvallen de laatste drie jaar hebben plaatsgevonden en nog heel veel meer.

Later blijkt toch dat ze daar de behandeling op afstemmen.

Ik vind het echt allemaal best. Ze doen maar. Ik vind het heerlijk en kan van een goede massage zo ontzettend genieten. Ik maak de twee uur durende treatment geheel ontspannen door. Krijg een compliment voor de manier waarop ik kan relaxen. Daar heb ik eerlijk gezegd nooit een probleem mee.

 

Uitrusten na de massage

 

Om half 2 zijn we weer op de kamer. We hebben ook een hoofdmassage gehad en het beste resultaat bereik je wanneer je nog een paar uur wacht met het wassen van het haar. We bestellen dus de lunch op onze kamer.

Eind van de middag, als onze haren weer schoon zijn lopen we over de boulevard naar de winkeltjes. Die zijn zoals in alle vakantieoorden. Goedkope kleding, een enkele winkel met nette kleding, veel souvenirs en eetgelegenheden. We lopen de boulevard af, drinken een kop koffie en maken dan een foto van de ondergaande zon. Ons gelijk realiserend dat het nu over een kwartier ook donker is. Dat gaat hier heel erg snel. Bij het afrekenen vraag de ober aan Amber wie de rekening moet: zij of haar zus. Dat die behandelingen zo snel een succes zouden zijn had ik nu ook weer niet verwacht. Het is wel een prima opmerking in ieder geval om een goede fooi te krijgen.

Wandelen terug en er valt een enkele spetter maar gelukkig blijft het verder droog. Lezen wat, gaan dineren en maken contact met de rest van de wereld en dan op tijd naar bed.

 

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *