Lekker uitgeslapen tot half 10 en toen pas gaan ontbijten. We zijn allebei lekker moe. Tijdens het ontbijt lagen op ongeveer 15 meter afstand 2 Hippo’s te slapen. Wel bijzonder hoor dat zoiets mogelijk is. Daarna ons tripje voor maandag nog gaan regelen. Camemi is nog bij het zwembad gaan liggen en is een lunch gaan bestellen. Die werd netjes bij ons huisje afgeleverd. Wat een service. Toen we later op de middag terugkwamen was alles netjes opgehaald en zag de kamer er weer picobello uit. Op het bed was een leuk motief van verschillende blaadjes gemaakt. Rond 2 uur zijn we vertrokken naar ons volgende avontuur. Vliegen met een Ultralight. De jongen die het voor ons had geregeld bood aan om met ons mee te gaan. Geen probleem voor ons. Toen we de poort uitreden liepen er nog twee jongemannen. Hij vroeg of die ook mee mochten rijden. Natuurlijk geen probleem. Op naar het benzinestation waar ze een geldautomaat hebben. De trip moest namelijk cash worden betaald. Toen kwam ik tot de ontdekking dat ik mijn portemonnee in het huisje had laten liggen. Was een foutje van Camemi die had hem niet in mijn tas maar op het bureau gelegd. Wij weer terug en toen was het krap als we ook nog geld moesten gaan pinnen. Onze gids bood ons aan om van hem 500 Rand te lenen. Prima. Bleek uiteindelijk niet nodig te zijn want ik had nog genoeg cash. Morgen eerst maar geld halen voor we naar onze volgende event gaan want de portemonnee is nu leeg.
Eerst is Camemi de lucht ingegaan. Echt heel gaaf. Daarna was het mijn beurt. Voelt bijna weer als parachutespringen. De frisse lucht in je gezicht voelen. Heerlijk. Prachtige route gevlogen en de piloot heeft het nodige uitgelegd. Veel te snel was het weer voorbij maar ja, aan alle leuke dingen komt een einde.
Daarna terug naar het hotel en is Camemi weer bij het zwembad gaan liggen. Ik ben mijn verslagen weer bij gaan werken. Om 6 uur moesten we in het restaurant zijn want dan zou er een show van Zulu-dansers worden gegeven. Heel gaaf. Ik had dat jaren geleden al eens meegemaakt. En ja hoor wie werd er weer uit het publiek gehaald om mee te dansen: Camemi !! Ze was helemaal op dreef en gooide haar benen net zo hoog de lucht in als de Zulu-dansers. Ze kreeg dan ook een daverend applaus van de toeschouwers. Aansluitend was er een diner. We hebben gekozen voor plaatselijke delicatessen. Eerlijk gezegd vond ik de wormen niet het meest lekkere hapje. Al met al toch weer een latertje terwijl we juist van plan waren om op tijd het bed in te gaan. Maar wederom een geslaagde dag.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *