Net een schilderij

We schuiven de gordijnen open en genieten van een prachtig uitzicht. We slapen in een Hilton met de naam Lake Inn. Nou dat had op geen mooiere locatie kunnen liggen. Echt geweldig.

Op onze route die dag komen we de meest mooie spots tegen. Het is oppassen geblazen om niet overal te stoppen, te genieten en foto’s te maken. De komende dagen hebben we nog voldoende kilometers voor de boeg om op tijd in Winnipeg te zijn. Daarna gaat het pas echt gebeuren, denken en hopen we. Kan bijna niet mooier worden dan we het nu meemaken.

Sault Ste Marie

In Sault Ste Marie hebben we gepland om een wandeling te maken langs de sluizen maar dat gaat niet lukken. Die liggen aan de andere kant van de grens en we hebben allebei geen geldig visum voor Amerika. Dan maar op afstand een paar foto’s gemaakt.

We volgen de Highway 17 en rijden voornamelijk langs meren. Het wordt afgezaagd, ik kan niet genoeg zeggen hoe mooi het hier is. Wat boffen we met het seizoen want de Indian Summer had zo maar afgelopen kunnen zijn en alles al verregend. We zullen het wel verdiend hebben. Nu moet ik zeggen dat ik heel vaak mazzel met het weer heb.

Mooi geweest voor vandaag

Na 440 relaxte kilometers houden we het voor gezien. Ik heb onderweg een motel opgezocht dat een 9,4 beoordeling heeft dus zou goed moeten zijn. Wijs geworden door de negatieve ervaring van deze week besluiten we er eerst langs te rijden. Ziet er niet verkeerd uit. Opgezocht wat de prijs is om rechtstreeks te boeken en wat het kost via booking dot com. Met mijn genius ervaring scheelt dat toch mooi 20%. Ik ben en blijf natuurlijk een Zeeuwse. We besluiten bij, onze inmiddels omgedoopt tot vaste koffie-leverancier, Tim Horton een salade te halen en dan gelijk de kamer te reserveren. We hebben uitgebreid geluncht en hebben totaal geen honger. Mochten we dat toch nog krijgen dan hebben we een smakelijke salade in voorraad.

Kamer ziet er prima uit. De avond gebruiken we om lekker lui te zijn, post te beantwoorden en een paar dagen aan mijn reisverhaal toe te voegen. Om 10 uur heb ik moeite mijn ogen open te houden en besluit ik te gaan dromen van de dingen die we nog gepland hebben.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *