Vandaag met dezelfde gids als gisteren naar Papallacta op 3.300 meter geweest. Twee uurtjes rijden van Quito en je komt eerst op ruim 4.000 meter maar dan moet je weer gaan zakken. Het is het begin van het regenwoud. Die plaats staat bekend om zijn warmwaterbaden met heilzame werking. Het water wordt verwarmd door een van de nabijgelegen vulkanen en die zijn er talrijk in de omgeving. Het ligt in een heel mooi en goed onderhouden natuurgebied en alhoewel het zondag is en het dus een familiedag is, valt de drukte heel erg mee. Ik loop het circuit van alle 8 de baden en ze hebben allemaal iets speciaals. Bevalt me wel.

Ik heb met George afgesproken dat ik om 1 uur in het restaurant zal zijn dan eten we samen wat en om kwart voor 2 heb ik een dieptemassage.

Nou, die massage was inderdaad erg diep en mijn benen hadden het heel hard nodig. Het was stevig, zeg maar heel stevig, maar heerlijk. Ik kan er weer even tegen.

Daarna op ons gemakje teruggereden. Een lekkere ontspannen dag. Ook nog wat foto’s gemaakt van het interieur van het hotel. Het is heel apart en warm.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *