Vandaag mijn koffers gereorganiseerd. Ik laat mijn grote koffer in het hotel want ik kom hier later weer terug en mag maar heel weinig meenemen op deze trip. Daarna de stad in geweest en wat nodige boodschapjes gedaan. Nog een hele discussie met het agentschap hier in Santiago over het wegbrengen morgenochtend naar het vliegveld. Ze houden vol dat ik een vroege vlucht heb en om 3.30 word opgehaald. Die had ik maar heb juist gevraagd om een latere vlucht. Maar nee, ik had het mis. Stond zo in de computer. Oke, ik zie wel, in mijn bevestiging en op de nota staat anders. Daarna was het tijd om naar beneden te gaan om de hottub-dames op te wachten. Tot mijn schrik zag ik dat ik eerder die dag een Whattsapp van een van de dames had ontvangen met de mededeling dat een van hun verhinderd was en de vraag of Oma mee mocht komen. Die hadden ze over me verteld en wilde me graag ontmoeten. Heeft jaren in Europa en Midden-Oosten gewerkt voor de VN. Helaas zag ik dat te laat maar we gaan dat volgende week woensdag goedmaken. Het was een heel gezellige avond, die we begonnen met champagne en die smaakte zo goed dat ook een tweede fles er aan moest geloven. Toen ik later op mijn kamer kwam was er een papier onder de deur door geschoven dat ik 2 uur later opgehaald zou worden. Ik heb toen even wat gezegd dat ik hier niet op zal schrijven.
Kon toen natuurlijk niet meer bellen. Vlucht van 3 uur later en taxi 2 uur later. Waarom een uur verschil ?​ Gewoon veel te vroeg op het vliegveld.​

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *