Onaping High Falls

Gisterenavond zagen we het niet zo zitten met onze cottage maar we hebben allebei lekker geslapen. De douche hebben we gelaten voor wat het was, dat poedelen doen we vanavond wel. Te goor om daar te gaan staan. De cottage stond wel in een mooie omgeving dus dat maakte het een klein beetje goed.

We konden er ook niet ontbijten dus op weg naar inmiddels onze favoriete pleisterplaats Tim Hortons. De koffie is er uitstekend en met een pakje yoghurt en wat fruit konden we er voorlopig weer even tegen.

Omdat we gisteren 60 kilometer terug moesten is de nog af te leggen afstand best nog groot maar in onze 6-cilinder bolide suizen we over de weg. Lekker karretje en Ambertje heeft er zin in.

Watervalletje maar wel mooi

Onaping High Falls belooft een mooi plaatje op te leveren en dat klopt ook helemaal. De wandeling er naartoe is niet te lang en wat heel leuk is dat we in totaal niet meer dan 10 mensen hebben gezien. Dat is wel wat anders in vergelijking met gisteren toen we op onze wandelroute honderden Japanners tegen zijn gekomen.

De natuur is er weer geweldig mooi en we houden maar niet op om foto’s te maken. Daar moeten we straks maar eens voor gaan zitten en een heleboel weggooien. Het is echt veel te veel maar iedere keer zie je weer iets moois en kun je het niet laten om een foto te nemen.

De temperatuur is prima, zo’n 20 graden. Zonnetje schijnt en de hele wereld ziet en vrolijk uit. De mensen hier zijn super vriendelijk.

Mooie huizen

Langs de kant van de weg staan heel mooie huizen maar je vraagt je wel af waarop ze die zo dicht bij de snelweg hebben gezet. Er is zoveel ruimte. Ik zou het daar wel weten.

Om het debacle van gisteren met het hotel wat goed te maken begin ik vandaag maar op tijd een kamer te zoeken.

Op papier ziet het er net als gisteren prima uit maar de waardering is iets hoger dus gok ik er maar op. We vinden voor een acceptabele prijs een kamer In Hilton met twee dubbele Kingsize bedden en het uitzicht beloven ze: is magnifiek.

Ze hebben niets teveel gezegd. Geweldige kamer en het uitzicht is inderdaad adembenemend. Zo, ik heb mijn misser van gisteren weer goedgemaakt. Drielie is in ieder geval tevreden.

Nog even een frisse neus halen

Voor het diner zijn we naar een steakhouse gelopen om onze kilometers die dag wat op te voeren. Heerlijk gegeten en toen door de toch met frisse avondlucht terug naar onze kamer. Wat boffen we toch dat we precies op tijd zijn om zo te kunnen genieten van de Indian Summer. Ik had het altijd al op mijn lijstje staan en nu komt het helemaal goed uit. Twee vliegen in één klap.

 

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

4 comments

  1. HOi Elly en Amber,
    Wat leuk dat jullie in Canada zijn.
    Vorig jaar was ik nog in Toronto bij een nicht van mij. Als ik de plaatjes zie, herken ik weer vele dingen. Het Alconquin park is prachtig in deze tijd.
    Waar gaan jullie uiteindelijk heen. Richting Vancouver? Goeie reis samen en geniet ervan. Lfs Joke en Rob

  2. Hi Elly en Amber, wat een mooie plaatjes, geniet ervan!! Wij hebben hier een mooie herfst met kleuren, eikels, kastanjes en veel mooie paddenstoelen. XX Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *