Ik was van plan om vandaag naar de kerk te gaan. Schijnt heel bijzonder te zijn maar waarschijnlijk gisterenavond iets verkeerds gegeten dus wilde mijn lichaam in de buurt van het toilet blijven. Achteraf maar goed ook. We zullen maar denken dat het goed is voor de lijn.

Verder vandaag veel op het zonovergoten terras gezeten en aan de rand van het zwembad. Wat gelezen maar vooral met mijn foto’s bezig geweest. Heel veel weggegooid en alleen de betere, en die voor mij een bepaalde betekenis hebben, overgehouden. Zijn er toch nog heel veel.

Daarna niet te laat lekker gaan eten en zitten kijken naar de ondergaande zon. Mooi, maar ik heb op Scheveningen spectaculairdere zonsondergangen gezien.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *