Vanmorgen door Alexandra naar het vliegveld in Barcelona gebracht. Toen ik daarna 2 foto’s op FB wilde zetten ontdekte ik dat ik in mijn rode truitje liep terwijl ik toch heel zeker wist dat ik in een blauw vest was vertrokken. Ik wist het gelijk, die lag nog op mijn stoel in de auto met in mijn zakken: de opener van de poort en de garagedeur, sleutel van het huis en het alarm. Gelijk Alexandra gebeld dat ze zich geen zorgen moest maken, ik ging er wel eens over nadenken hoe ik dat weer in mijn bezit zou krijgen. Ik heb daar alle tijd voor om een oplossing te bedenken.

Al snel was er een tweede probleempje. Ik had veel te veel bagage !! Mensen die mij kennen begrijpen daar echt niets van !! Een overgewicht van bijna 15 kg maar ik heb het toch voor elkaar gekregen om alles mee te nemen zonder bijbetaling. Dat kwam natuurlijk door mijn perfecte Spaans, dat voornamelijk bestaat uit: Si en Sisi

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *