Vannacht 11 uur in het vliegtuig gehangen. Af en toe een beetje geslapen maar het was geen ideale vlucht. De service van de KLM is prima daar ligt het niet aan maar ja ik miste mijn bedje. Camemi heeft nog minder geslapen maar die heeft geloof ik alle films inmiddels bekeken.
Om 8 uur een prima ontbijtje gehad en om 10 uur rolden we de landingsbaan op. Koffers gaan halen. Inmiddels had de chauffeur van de taxi zich gemeld en hadden we afgesproken waar we elkaar zouden treffen. Toen we naar buiten kwamen met de koffers stond Lona ons op te wachten. Die is al lekker rond en ziet er heel goed uit. Wat een verrassingen allemaal. Door Leon uitgezwaaid en Lona binnengehaald ! Buiten nog even een foto van ons drietjes gemaakt en toen met de taxi naar Den Haag. We zijn behoorlijk brak en het zal vanavond wel weer een vroegertje worden denk ik. Het was een geweldige reis met ontzettend veel mooie dingen die we hebben beleefd en gezien.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *