Omdat het hier heel vroeg licht is schijnt de zon al rond 6 uur onze kamer in en zijn de vogeltjes druk in de weer om een nieuwe dag aan te kondigen. We blijven in het hotel want hebben drie verschillende behandelingen vandaag. Het is hard werken hier. Vanmorgen tegen de schoonmaakster gezegd dat een gordijn wat scheef hing en een uur later staat er al iemand van de maintenance in de kamer om het te verstellen. Het is echt een hotel met een enorm hoog servicegehalte. Iedereen is beleefd en kijkt vrolijk. Vragen worden netjes beantwoord of als ze het antwoord niet weten beloven ze er op terug te komen. Dat doen ze dan ook. Ze maken in ieder geval waar wat ze beloven en bieden heel veel service.

 

We starten om 12 uur allebei met een Hot stone massage. Die heb ik wel eens eerder gehad maar dat was kinderwerk bij deze. In één woord: geweldig. Diegene die mij tot nu toe het meest heeft behandeld heet Almira en gaat na vandaag met vakantie. Ze komt ui Greorgië en gaat voor het eerst sinds lange tijd weer een keertje naar haar familie. Als we volgend jaar terug gaan, wat zeker het plan is, dan ga ik vragen of zij mij de behandelingen weer mag geven. Ik ben zeer tevreden over haar.

Aansluitend ga ik verder met een Ila impeccably perfect hands behandeling gevolgd door Ila flawless feet treat. Laat voor de verandering ook mijn nagels maar lakken. We zijn nu toch bezig. Als ik bijna klaar ben geef ik Amber een seintje dat zij aan de beurt is. Die heeft in de tussentijd lekker liggen zonnen.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *