Helaas weer een regendag. Vannacht ook ontzettend geregend. Was wel gezellig dat tikken van de regen op het dak. Overdag wat minder. We hadden gisteren al besloten dat we met de wijnbus/wijntrein en wijnauto een aantal wijnhuizen zouden bezoeken. Door dat niet met eigen vervoer te doen kon ik me ook te goed doen aan de wijnproeverij. Dat hebben we ook gedaan. We hadden al van tevoren besloten dat we de excursie af zouden sluiten met een lunch in het 5-sterren restaurant van Grande Provence. Whow dat was lekker !! Echt geweldig en ook nog een geweldige ambiance. We hebben het ons uitstekend laten smaken en hoeven vanavond dan ook niets meer te eten.
Op de terugweg kwamen we langs een kapper/manicuur en pedicuur. Dus zijn we daar naar binnen gegaan en hebben onze handen en voeten laten doen. Het is de eerste keer in mijn leven dat ik mijn teennagels heb gelakt.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *