Hartelijk uitgezwaaid door de eigenaar en als ik het goed zag pinkte hij een traantje weg. Was ook heel gezellig. Had een ontbijt klaargemaakt waar je U tegen zegt. Via de mooie route langs het meer op mijn gemakje naar het vliegveld gereden. Daar auto ingeleverd. Zag er niet uit. Ik had een rode gekregen en leverde een grijze in. Zaten denk ik ook wel de nodige extra putjes en krasjes aan maar werd zonder morren geaccepteerd. Omdat er geen wifi was mocht ik via de telefoon van de medewerker van Hertz op internet. Wat een service ! Kreeg alleen via Mijn Overheid een minder leuk berichtje. Omdat ze mijn Attestate de Vitae niet hadden ontvangen bij de SVB hebben ze mijn AOW-uitkering stopgezet. Heb nu mijn immigratieformulier van Chili met een cc van mijn paspoort gestuurd en ben benieuwd wat ze gaan doen. Weet zeker dat ik het heb opgestuurd nog voor ik vertrok.

Bij aankomst in Santiago aan de balie voor taxis een ticket gekocht en me naar het hotel laten brengen. Daar vroegen ze of ik weer een secured kamer wilde hebben. Ja graag. Je weet maar nooit. Heb wel goed rondgekeken op het vliegveld. Heb alles netjes op papier gezet en als ik de volgende keer weer vertrek van het Nationale vliegveld lever ik alles in bij de airport politie. In het hotel hebben ze het keurig netjes voor me uitgeprint. Geen idee of ze er wat mee gaan doen bij de Politie.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *