Nadat ik voor de tweede nacht op rij heel slecht heb geslapen vanmorgen naar de Applestore gegaan en ze mijn probleem uitgelegd en laten zien. In ieder geval konden zij ook niet lezen wat er stond dus was het, zoals ik gisterenavond al dacht, geen Chinees. Van alles geprobeerd, aan het aantal personen die zich er mee bemoeiden lag het in ieder geval niet dat het niet lukte, en toen maar besloten om alles te resetten. Gelukkig bewaar ik alles in de Cloud en zal er niets of weinig verloren zijn gegaan. Ik heb in ieder geval nog niet kunnen ontdekken dat ik iets kwijt ben.
Daarna op zoek naar een apotheek. Ik zit onder de rode vlekken. Mijn benen, vooral aan de achterkant, mijn bovenarmen maar vooral mijn lijf. Ziet er niet uit, maar dat interesseert me nog het minste, maar het jeukt als een gek. Nadat drie mensen met belangstelling mijn benen hadden bewonderd, die zijn wel eens mooier geweest maar kunnen voor mijn leeftijd nog best mee, kwamen ze tot de conclusie dat ik òf gisterenavond ben gestoken door een insect, vermoedelijk mug (dan moet het toch een heel bataljon zijn, òf er zitten beestjes in mijn bed). Ik heb het pas ontdekt, nadat ik gisterenavond had gedoucht en toen ik in bed lag en vreselijke jeuk kreeg. Iets gekregen voor de jeuk en inderdaad dat helpt. Maar toch maar naar de manager van het hotel gegaan. Laten zien, voor zover het decent was, wat ik had en ze de conclusie van de apotheek verteld. Werd gelijk met me meegegaan naar mijn kamer en grondige inspectie van het bed uitgevoerd. Dat had ik zelf ook al gedaan en niets aangetroffen. Ook nu niet. Er werd me een andere kamer aangeboden maar daar moet ik even niet aandenken weer alles inpakken. Dus hebben ze mijn bed verschoond en de kamer ontsmet. Mocht er toen gelijk een paar uren niet in. Het ruikt nu wel lekker fris !
Omdat ik het vandaag een beetje kalmpjes aan wil doen, morgen een lange reis voor de boeg, me nog maar even lekker laten verwennen. Mijn voeten riepen daar eigenlijk ook een beetje om. Bodymassage, hals en nekmassage, pedicure en voetmassage. Heerlijk !! Voel me herboren !! Toen mijn koffer reisvaardig gemaakt en mijn laatste avondmaal hier gaan nuttigen. Kan nog steeds niet bevatten dat het voorbij is. Het is allemaal zo snel gegaan.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *