Help je mee de kinderen in Ecuador weer een fantastische dag te bezorgen?

Een maand geleden hebben jullie kunnen lezen wat voor een fantastische dag 220 kinderen hebben gehad door de donaties die ik vorig jaar voor mijn verjaardag heb ontvangen.

 

Zie hiervoor mijn blog https://ellyvandriel.nl/blog/inti-sisa-4-van-4/ en de daaraan voorafgaande nummers 1-3.

 

Het zal niemand verbazen dat ik ook dit jaar mijn verjaardag weer helemaal in het teken zet van deze kinderen in Ecuador.

Ik heb bijna alles wat mijn hartje begeert en wat ik niet heb kan niemand me geven. Voor mij dan ook geen cadeaus of bloemen of kaartjes of wat dan ook maar graag een donatie voor dit goede doel. Ook nu zal ik het ontvangen bedrag, tot een maximum van € 1.250 verdubbelen. Het geld kan overgemaakt worden op mijn girorekening in NL of op mijn bankrekening in FR. (rekeningnummer op aanvraag).

Regelmatig zal ik een update geven van het totaalbedrag dat op dat moment is ontvangen.

Iedere euro is welkom en vele kleintjes maken een grote. Stel de kinderen (en mij) niet teleur. Ze rekenen er een klein beetje op.

 

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

5 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *