Vandaag een zeedag

Om 11 uur gaan lunchen. Lindy is nog in dromenland, zeker laat thuisgekomen. We hebben een uitnodiging voor een cocktailparty met de Captain om half 6. Ik was al van plan om mijn haar te laten knippen dus dat moet nu helemaal netjes zitten natuurlijk.

Ik heb over zo’n captainsborrel nog een mooi verhaal van een reis in 1986. Dat ga ik nog wel eens publiceren.

Op de foto met de Captain
Goed, wij in ons nette kloffie er naar toe. Vooraf werd een foto van ons samen met de captain gemaakt.

Daarna was er champagne en een hapje, werd de crew voorgesteld en dat was het eigenlijk wel. Aansluitend was het Captainsdinner. We zaten met twee dames uit Birmingham aan de tafel. Die hadden best veel commentaar op alles en wij hebben er maar om gelachen. Het eten was gewoon goed. In de logistiek was inderdaad wat te verbeteren. Na het eten lekker op het balkon gaan zitten met mijn luisterboek. De zee is ruwer dan de vorige dagen maar ik heb er geen last van. De snelheid is bijna 50 km en de temperatuur is heerlijk.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

6 comments

  1. Wauw leuke foto👍Enne staat je goed hoor. Als ik mijn ogen sluit, zit ik ook even op jullie balkonnetje🤗je verteld het weer top👍Have fun, ik wacht op vervolg 😉

  2. Je haar zit geweldig!
    Ik hoop dat dat misselijke virus jullie niet kan tegenhouden om aan de wal alles te bekijken, wat immers jullie doel was.
    Hartelijke groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *