Mijn schrijf- denk- schrap- en ploeterplek

Ze zeggen dat je als schrijver een vast plekje moet creëren om goed te kunnen functioneren en daar kan ik me wel in vinden. Alles wat je nodig hebt om je heen verzameld geeft een vertrouwd gevoel. Mijn iMac met het programma Scrivener, laptop waar ik mailbox en Facebook op heb staan maar dichtklap zodra ik ga schrijven, mijn mascotte in de hoek en niet te vergeten de KLM-kalender.

Mijn kalender

Voor de critici met goede ogen, of voor diegene die de plaat herkennen; inderdaad, deze is van mei 2014 en die blijft daar altijd hangen. Dat is de maand waarop mijn lief is overleden en waar mijn leven toch een beetje stil is komen te staan. Al doe ik nog zulke leuke dingen en maak ik nog zulke mooie reizen, als ik thuiskom is er niemand met wie ik het kan delen.
Dit is dus de plek waar ik veel, te veel volgens sommigen, doorbreng. Waarschijnlijk hebben ze gelijk maar ik voel me er goed bij.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *