Vandaag weer terug naar Santiago gevlogen. Gelukkig op een redelijke tijd, om 3 uur. Daarna 5 uur gevlogen en met een taxi naar het hotel. Koffer stond al op mijn kamer.

Aan de balie vreselijk gelachen. De vorige keren had ik de kamer geboekt via Booking en daar sta ik bekend als Elly van Driel. Deze boeking had ik zelf aan de balie gemaakt en toen moesten ze de namen uit mijn paspoort hebben. Tja, en ik heb er drie. Ze waren daar behoorlijk door in de war gebracht en dachten dat ik nu een kamer voor drie personen moest hebben.

Nu maar eens lekker gaan slapen, het vliegen is toch best vermoeiend, zeker dat gehang op een vliegveld. Maar ik raak er aan gewend, het was intussen mijn 14e vlucht en die luisterboeken zijn echt een uitkomst. Een beetje spannend boek kiezen en de tijd vliegt.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *