We gaan shoppen !!

Een ingeplande rustdag en dat kwam goed uit. Ik werd om 9 uur wakker dus eigenlijk wel een mooie tijd. Lindy zat toen al buiten. Die had een rotnacht achter de rug. Om drie uur was ze ook al de kamer ontvlucht en een sjekkie gaan roken. Daarna was ze in een onrustige slaap gevallen en lag regelmatig te dromen. OMG wat kan die dan vloeken. Op enig moment ben ik een paar zinnen, die goed te verstaan waren, op gaan schrijven. Toen ik haar vroeg of ze ook wist wat ze had gedroomd en ze dat vertelde klopte dat aardig met de zinnen die ik had opgeschreven.

Even een siësta

Begin van de middag allebei nog een siësta gehouden en toen met de hotelshuttle naar de grootste Mall in Miami. Iedereen die mij kent en weet hoe graag ik shop (NOT) begrijpt mijn enthousiasme. En inderdaad het maakt niet uit waar ter wereld je in zo’n Mall loopt, ze zijn allemaal hetzelfde. We hadden vier uur de tijd voor de shuttlebus ons weer op kwam halen.

Halverwege hield ik het voor gezien en ben ik buiten op een bankje gaan zitten, mensjes en verkeer bekijken en heb ik mijn luisterboek opgezet. Lindy kon nu naar hartenlust alle afdelingen door sjezen. Beiden happy.

Te fris voor een duik in het zwembad

Bij terugkomst even bij het zwembad gaan kijken maar al snel tot de ontdekking gekomen dat het te fris was. Wel foto’s gemaakt van de onderkant van de beschilderde stammen van de hoge palmen. Grappig hoe ze dat hebben opgevrolijkt. Ook in het hotel hebben ze overal heel vrolijke kleuren gebruikt.

Later op de avond in de bar wat kleins gegeten en toen ging mijn lampje al snel uit. Ik heb Lindy niet meer op de kamer horen komen.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *