Hier een bericht van een gelukkig mens

 

Aan mijn verzoek om voor mijn 77e verjaardag te doneren voor de kinderen te Guamote in Ecuador, en ze weer een onvergetelijke dag te bezorgen, is weer ruimschoots voldaan.

Dank allemaal, ik ben heel blij en super trots op iedereen die heeft meegedaan. Het totale bedrag dat nu op mijn Nederlandse of Franse rekening is gestort bedraagt maar liefst € 858,04. Aan Inti Sisa zal ik € 1.716,08 overmaken, want zoals jullie weten heb ik beloofd om het bedrag, net als vorig jaar, te verdubbelen.

Als de kinderen volgend jaar met schoolreisje gaan zal ik ongetwijfeld daar weer de bijbehorende foto’s en/of filmpjes van krijgen. Ik zal jullie dan mee laten genieten.

Heel hartelijk dank!!

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *