YES ! Moment suprême! Maandag 26 april 14.46

Het bleef maar spannend vandaag. De boeken zouden afgeleverd worden maar ja, hoe laat dan? Het was de bedoeling dat Amber gebeld zou worden maar op de een of andere manier had ze daar geen vertrouwen in. Ik eigenlijk ook niet maar dat heb ik maar niet gezegd.

Tussen het wachten door heeft ze af en toe de hondjes een plas laten doen en toen ze snel wat boodschappen was gaan halen, tenslotte moet een mens ook eten, stond bij terugkomst de vrachtwagen voor de deur. Over timing gesproken.

Het zijn toch wel veel dozen. Lijkt meer op een verhuizing en dat zijn alleen de boeken die in de voorverkoop zijn verkocht

De communicatie ging via Google translate want de aardige chauffeur sprak alleen maar Russisch. Maakt niets uit.

Amber kan gelijk aan de slag (klik hier voor video).

Ze zijn er gelukkig en inmiddels ook al ingepakt door de dames en afgeleverd bij het depot van DPD en voor een paar landen bij POSTNL.

DPD stuurt me nu van iedere boek een sms dat het is afgeleverd. Nog nooit zoveel berichtjes gehad.

Een hele opluchting en dank zij hulp van lieve mensen kan ik nu relaxen. Tijd om te proosten.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

25 comments

 1. Jaaaaaaaaaaaaaaa geweldig! Ik zit op het puntje van mijn stoel te wachten tot de bel gaat.

  Fantastisch hoor, het Amberteam!

   1. Zo te zien is Honey geen brievenbus pakketje.
    Daarvoor is ze te dik 🙂
    Ik blijf graag thuis om haar te ontvangen, zéker in deze corona-tijd.
    Ik zie er naar uit 🙂

 2. Het heeft wel wat voeten in de aarde gehad, maar dan heb je ook wat ! Wat spannend allemaal ! En wat leuk dat er al zoveel boeken besteld zijn. Ik kijk er naar uit ! 😘

   1. Ok, dan bestel ik er een, maar wel met NLPost sturen (naar Zwitserland) DPD betaalt zijn werknemers veel te slecht en zijn dienstverlening is ook slecht (kon ons huis vaak niet vinden!)

  1. Dank je wel. Ik heb geen idee waar het gedrukt is. Ik heb het via het uitgeefplatform Pumbo laten drukken en die zorgen dan ook voor distributie naar CB. Ik denk inmiddels dat de drukkerij behoorlijk Oostelijk staat en richting Polen – Rusland. Ik heb wel een drukproef gekregen en die zag er prima uit. P.S. Jij ook gefeliciteerd met je kleindochter.

 3. Elly, gefeliciteerd! Gisteravond om 23.10 uur ging de bel en overhandigde DPD mij het boek. Het boek ziet er geweldig uit. Het lettertype is ook makkelijk leesbaar. Je mag hier erg trots op zijn. Ik doe het je niet na. Rob zit er al in te lezen.
  Hoop je gauw weer eens te zien.
  Lieve groet, Joke en Rob

  1. zo dat was overwerken voor DPD zeg. Wat leuk dat Rob er al in zit te lezen. Ik ben heel benieuwd naar zijn mening. Ik hoop echt binnenkort toch een keer die kant uit te mogen. Liefs voor jullie van mij. Elly

 4. Hij kwam keurig zoals aangekondigd, tussen 16:08 en 17:08 (vreemde precisie….)
  De bezorger zette hem tegen mijn deur toen hij zag dat ik aan kwam lopen en vergewiste zich van netjes binnen halen.
  Uitpakken was zo gedaan. Mooi, dat persoonlijke kaartje erbij. En toen, de eerste alinea… het is meteen al spannend!
  Nu nog even betalen, laat je weten hoe, Elly? Dan ga ik verder met genieten!!!!

  1. fijn te lezen dat het allemaal goed is gegaan. Als het goed is dan heb je een mail van me gekregen, een week geleden, met de gegevens over het betalen. fijn weekend X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *