Normaal gesproken publiceer ik tijdens mijn vakantie altijd dezelfde dag mijn belevenissen maar deze reis is het anders gegaan. Het internet liet ons vaak in de steek en voor mijn gemoedsrust toen maar besloten om later als ik weer thuis zou zijn de verslagen te gaan maken.

Dat was niet echt een goede beslissing maar goed alles staat op papier voor zover ik het me kan herinneren. Door omstandigheden is het nog later geworden dan ik van plan was.

Het beste kun je het in de volgorde van de reis lezen. Aan het eind van dit bericht zie je onderaan Previous. Doe dat een aantal keren tot je bij 20 juli bent en na het lezen van die dag iedere keer naar Next. Veel leesplezier. Wij hebben er van genoten en zijn nog aan het bijkomen van de belevenissen en de daarbij behorende vermoeidheid.

Of direct naar deze link gaan: https://ellyvandriel.nl/category/reizen/marokko/

 

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

1 comment

  1. Hi Elly, wat een prachtige vakantie en wat veel gezien en beleefd met Camemi. Ik begrijp ook dat jullie moe waren. Nu ik ook van alle verhalen en fotos. 😉 Fijne tijd straks met Bart en Pauline.
    Liefs Marianne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *