Vannacht toch even een foto van de maan gemaakt. Zag er heel mooi uit zo over het meer. Ik had al besloten vandaag lekker een dagje thuis te blijven. Ik heb aan de schoonmaakster mijn telefoon meegegeven zodat ze die, voor ze weer terugkomt, aan internet kan hangen en dat dan de mails en berichten worden binnengehaald. Net als ze weg wil gaan zeg ik nog wel dat ik nu ook geen boek kan lezen want die staan op mijn telefoon. Ze vindt het maar vreemd dat ik met een boek lezen bedoel dat ik languit in een stoel lig en mijn oortjes in heb en lig te luisteren. Ze moet er erg om lachen. Na een paar uur komt ze terug en zegt dat ze nog een telefoon heeft met een Claro verbinding (geen idee wat het is) en als ze die aan me geeft dan kan ik via bluetooth toch op internet. Het is niet ideaal maar dan kan ik ook mijn boek lezen. De lieverd ! Internet bleef slecht maar goed af en toe kwam er iets binnen en zag ik ook dat er een bericht was verstuurd. Beter iets dan niets. Verder wat administratie gedaan, moet ook gebeuren ook al ben je niet thuis, en lekker liggen zonnen. Zelfs nog even een tukkie gedaan. Gisteren had ik al boodschappen gedaan en o.a. Edammer kaas gekocht maar dat smaakt hier echt naar stopverf.

Naast mij zijn 3 leuke jonge Chileense meiden gekomen. Het zijn zusjes en ze hebben nog zo’n prachtexemplaar maar die is er niet bij. Ze spreken alle drie Engels en om half negen komen ze vragen of ik mee ga de hottub in. Dat wil ik wel. Vraag voor alle zekerheid of zij met of zonder kleren gaan maar dat is heel decent met kleren. We kletsen wat af en om half 11 houd ik het voor gezien. Ik ben helemaal verschrompeld maar we hebben heerlijk zitten kletsen en gelachen. Snel een douche genomen en mijn bed ingedoken. Wat heb ik lekker geslapen !

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *