INDIE AWARDS 2021

Dames en heren, het is tijd!
Eind vorig jaar is het boek “Hello Honey, are you there?” op de lijst van genomineerden gekomen voor de Indie Award 2021.
En nu is het tijd om te stemmen!
Via onderstaande link kom je op de site van de Indie Awards en op de pagina waar je je stem kan uitbrengen. Als je in de nominatieronde al meegedaan hebt (waarvoor dank), staat je e-mail adres alvast vermeld. Dat moet je overigens nog wel een keer invullen, maar je wordt herkend, zeg maar.
Per e-mail adres mag je één stem uitbrengen dus als je erg enthousiast bent, vraag dan iedereen die je kent met een ánder e-mail adres dan het jouwe om óók te stemmen (liefst op mijn boek, uiteraard 😉).
Ja mág uit iedere categorie één boek kiezen/nomineren, maar dat hoeft niet.
De categorieën zijn:
Beste Boek 2021
Meest leerzame boek 2021
Leukste kinderboek 2021
Mooiste cover (je mag hier drie opties selecteren)
Mijn boek staat in de lijst “meest leerzame boek” en uiteraard ook in “de mooiste cover”.
Je mag dus één stem per categorie uitbrengen (uit de covers mag je er drie kiezen). Jouw stem is definitief zodra je deze hebt uitgebracht door op SUBMIT te klikken. Met andere woorden: je kan niet later wijzigen of aanvullen.
LET OP:
als je op SUBMIT geklikt hebt wordt de pagina grijs (soort van).  Je moet dan weer even helemaal naar boven moet scrollen om in de CAPTCHA box wat afbeeldingen aan te klikken om te laten zien dat je geen robot bent.
Ik zou het zeer waarderen als jullie de moeite willen nemen om op mijn boek te stemmen! Dank vast!
Hartelijke groet, Elly
Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

2 comments

  1. Beste Elly,
    Zowel mijn man, Herman, als ikzelf hebben op jouw boek gestemd (meest leerzame boek + mooiste cover).
    Alle succes toegewenst!
    Vriendelijke groeten,
    Diane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *