Inti Sisa (nummer 4 van 4)

Zoals ik aan het eind van het vorige blog al beloofde, in dit laatste bericht over Inti Sisa zal ik wat vertellen en de foto’s plaatsen van het schoolreisje dat de kinderen uit Ecuador dit jaar hebben gehad.

Ieder met een eigen Inti Sisa badmuts.

Het was weer een succes en wat kun je toch eigenlijk met weinig een aantal kinderen een fijne dag bezorgen. Dankzij een groot aantal FB-vrienden en -vriendinnen is het ons toch maar weer gelukt. Als ik er goed over nadenk wat we voor elkaar hebben gekregen krijg ik een heel warm gevoel vanbinnen.

Het mooie van dit is dat er niets aan de strijkstok blijft hangen. Rechtstreeks van mijn vrienden naar mij. Het binnengekomen bedrag verdubbeld en overgemaakt naar de school die daar de kosten voor die reisjes mee hebben betaald. SUPER!

Hoeveel kinderen hebben de dag van hun leven gehad?

Er zijn in totaal 220 kinderen (JA!! U leest het goed tweehonderd twintig kinderen) een dagje op schoolreisje geweest.

De volgende scholen hebben daaraan deelgenomen:

De 50 kinderen uit Escuela San Jose zijn naar het zwembaden in Wayabamba geweest.

Van schooltje Escuela Santa Teresita hebben 43 kinderen knutselen en spelletjes gedaan bij Inti Sisa.

Van school Escuela San Pedro hebben er 36 kinderen kunnen genieten in het zwembad in Guamote.

De twee scholen uit Escuela Chanchan en Palacio zijn met 51 kinderen naar Baños voor de dierentuin, kabelbaan, lunch en zwembad geweest.

De laatste groep uit Ozogoche bestaande uit 40 kinderen wilden graag naar Baños. Dat heeft afgelopen zondag plaatsgevonden.

Daar zijn ze met de gondel naar de overkant gegaan en vervolgens naar de waterval Pailon del Diablo, lunchen in een echt restaurant en naar het zwembad.

Een topdag volgens Wytze.

Dankbaar

Wat wil een mens nu nog meer? Ik wil nogmaals iedereen bedanken die vorig jaar heeft meegedaan om mijn verjaardag dit gouden randje te geven.

Dit blog is de laatste in een serie van vier maar ik denk dat u niet vreemd op moet kijken als er binnenkort weer wat op mijn Facebook verschijnt.

P.S. kijk ook naar de teksten bij de foto’s!

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

14 comments

    1. Wat mooi al die blije koppies. Je zal daar inmiddels wel met een grote foto aan de muur hangen. Als die fantastische vrouw van ver weg die hen zo veel plezier bezorgt. En nee, je doe dat niet alleen, maar je bent wel de motor achter dit feest. Goed gedaan.

  1. Wauw wat heb ik genoten van je verhaaltjes en de mooie foto’s. Zo fijn om al die lachende koppies te zien. En het is je dubbel en dwars gegund, dat je veel doet en ziet van de wereld. Plus wij hebben de eer om mee te gaan, weliswaar op papier maar maakt de rit niet minder spannend. Wacht alweer op de volgende serie x

  2. Een aktie zoals deze voor jouw verjaardag zijn altijd geweldig. Maar zo een groot resultaat had je waarschijnlijk niet verwacht…………….waarom niet jouw verjaardag de volgende keer weer zo??? Ik doe wel mee hoor. Elk kind wat blij is is geweldig en als we daar samen iets aan kunnen doen; GRAAG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *