Inti Sisa (nummer 3 van 4)

De vraag die de kinderen hadden gesteld, zie aan het eind van mijn vorige blog, of ze het volgend jaar weer een dag op schoolreis zouden gaan bleef me bezig houden.

Enerzijds wilde ik gelijk JA zeggen maar anderzijds heb ik ook andere doelen die me na aan het hart liggen en zoals bij iedereen kan ik een euro ook maar één keer uitgeven.

Intussen was het eind augustus en kreeg ik een briljant idee (althans dat vond ik).

Mijn 76e verjaardag

Op 11 september zou ik mijn 76e verjaardag vieren en normaal gesproken krijg je dan goede wensen, cadeautjes en kaarten maar als iedereen nu dat geld eens zou doneren in plaats van me iets te geven dan kon ik dat gebruiken voor het startbedrag voor het volgende (2019) jaar. Zo gezegd zo gedaan en ik heb toen de volgende oproep op facebook gezet.

Groot succes door de enthousiaste deelnemers.

Dat was het begin van een overweldigend succes. Al snel heb ik toegezegd dat ik het bedrag dat vóór 11 september 20.00 uur op mijn giro zou staan zou verdubbelen.

Op het moment suprême kon ik met trots melden:

 

Wat een geweldige dag!

Het werd nog mooier! De kinderen van één van de schooltjes hebben toen Happy Birthday voor me gezongen en dat op mijn tijdlijn gepost.

Namens iedereen in Guamote kreeg ik een bedankje, geschreven door Eve, en een aantal kinderen hebben tekeningen voor mijn verjaardag gemaakt. Wat een schitterend verjaardagscadeau. In ieder geval was nu het schoolreisje voor 2019 gegarandeerd, dank zij al die lieve FB-vrienden en -vriendinnen van me. In het volgende, het vierde en laatste deel over Inti Sisa, zal ik de foto’s van het schoolreisje van dit jaar publiceren.

 

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

3 comments

  1. Wat geweldig dat het schoolreisje weer door kan gaan. Mocht er een keer iets zijn waar ik je mee kan helpen (niet financieel), neem dan gerust contact op Elly! Liefs, Lenny

  2. Beste Elly,

    Ik heb al je blogs met zeer veel aandacht gelezen. Je bent een vrouw met je hart op de juiste plaats, zoals ze in Belgie zeggen. Waren er maar wat meer mensen zoals jij, de wereld zou er heel wat vrediger uitzien. Jammer dat we je niet meer gaan zien in Scheveningen. Veel liefs uit Belgie. Herman en Diane

    1. Hallo Diane en Herman,
      Dank voor jullie lieve woorden. Inderdaad jammer dat we elkaar waarschijnlijk niet meer zien. Met de verkoop heb ik inmiddels wel vrede. Lieve groeten vanuit een zeer warm Frankrijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *