PaWo

Achter de schermen is veel gebeurd de laatste tijd. Het schrijven van een boek is één ding maar het dan als selfpublisher uitgeven is toch iets anders. Maar ik houd me vast aan de uitspraak van Pipi Langkous: ‘Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan.’

Een hele organisatie

Er komt echt veel bij kijken en de ene beslissing is nog niet genomen of het volgende dilemma dient zich al aan. Maar dat is juist het leuke ervan. Ik geloof dat ik dat regelen bijna nog leuker vind dan het schrijven. Een combinatie van deze twee is het allerleukste en het zorgt ervoor dat je scherp blijft.

Datum

De datum van de presentatie is bekend maar daarover in een volgende blog meer. Omdat ik er een happening van wil maken kost dat, zelfs in het voortraject, de nodige tijd. Eigenlijk heb ik die niet want ik ben nog aan het schrijven en dat is natuurlijk het belangrijkste. Ik moet zorgen dat de dames die mijn werk beoordelen aan het werk blijven. Tot nu toe lukt dat en als ze weer correcties inleveren heb ik de volgende hoofdstukken al weer op de plank. Maar het is aanpoten. Dus heb ik een list bedacht. Dat vergt wel enige uitleg.

Hechte samenwerking

Tijdens mijn werkzame leven heb ik samen met Woudi Raap diverse grote congressen georganiseerd en waren wij verantwoordelijk voor de viering van het 75-jarig jubileum van het CBR. Op zaterdag waren alle medewerkers en oud-medewerkers met partner uitgenodigd. Op zondag de rijschoolhouders. Dat feest is gegeven in Gelredome in Arnhem en het aantal aanwezigen op zondag was ongeveer 5.000. Iedereen kijkt daar nog steeds met heel veel plezier op terug. Natuurlijk geldt dat ook voor ons.

Het begon als grapje

We hadden, als grapje, onze samenwerking omgedoopt tot PaWo. (Mijn eerste twee voorletters en de Wo van Woudi). Bij de medewerkers in ons bedrijf in die tijd een begrip.

PaWo tot leven gebracht

Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en Woudi gevraagd of ze me wil helpen met de organisatie van de boekpresentatie. Ze hoefde, zoals ik stiekem had gehoopt, daar geen seconde over na te denken. Dus vanaf nu is PaWo weer nieuw leven ingeblazen en we hebben zelfs een eigen e-mailadres. pawoalgemeen@gmail.com

Jullie zullen van ons horen de komende tijd.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

12 comments

 1. Wat ontzettend leuk om oude contacten gelijk weer enthousiast te hebben! Ik laat me verrassen en wens jullie mooie samenwerking!

  Succes met het verder schrijven!
  X

 2. Wat leuk !!!
  Geweldig om zo’n oud succesnummer (PaWo) weer leven in te roepen. Het maakt mijn verwachting optimaal…. dat moet een super presentatie worden. Ik hoop het allemaal mee te maken, maar voor het zo ver is…… ; heel veel succes en sterkte!

 3. Zeker weten!
  Erg leuk, jullie initiatief.
  We hebben allemaal genoten van het feest destijds.
  Als ik ergens iets voor jullie van betekenen, laat het weten!
  Lieve groet,
  Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *