Op een plattegrond kun je de huisjes terugvinden, inclusief adres en een kleine beschrijving die gelijk is aan de KLM-app. Hoe werkt dat? Ga naar de door mij gemaakte site: KLM huisjes. Klik hier.

Vervolgens ga je naar: View – en daarna naar show list.

Dan verschijnt er rechts een lijst met de nummers van de huisjes

Als voorbeeld heb ik nummer 8 gekozen. Als je daar op klikt dan verschijnt de info van nummer 8 in het midden van je scherm. Door de + (plus) of – (min) knop te gebruiken kun je het beeld vergroten of verkleinen.

De huisjes waarvan men niet het adres weet heb ik geplaatst op Schiphol Airport.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

3 comments

  1. Hi Elly,

    Weet jij iemand wie de KLM tegeltjes uit 1982 nr 1 & 2 wil ruilen tegen nr 9 & 11?

    Alvast bedankt,
    Groeten,

    Collin uit Amsterdam

  2. Hallo Elly, ik heb je ook net via Facebook gecontacteerd met de vraag of jij de ” Elly met de 3000 huisjes ” zou zijn. Daar ben ik nu wel achter gekomen. Van de 86 huisjes heb ik de meesten dubbel. Misschien kunnen we zo ruilen dat we er beiden een voordeel aan hebben, ik bied zelfs 2 tegen 1. Ik hoop van je te horen en al bij voorbaat bedankt voor een reaktie. Lieve Groet Jef le Granse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *