Al weer een weekje terug uit NL en intussen schitterend lenteweer gehad met zelfs enkele zomerse uitschieters. Daar gelijk gebruik van gemaakt en heerlijk liggen zonnebaden. Niet alleen voor de nodige vitamine D maar ook om het lijf weer een beetje kleur te geven. Wel liggen bedenken dat ik een afscheiding wil want al lig ik redelijk beschut het is toch niet helemaal optimaal. Eens iets bedenken en als schoonzoon dan hier begin april is kan hij dat voor me maken.

Genezen verklaard

Maandag heel goed bericht gekregen van de dokter. De ziekenhuisbacterie, een afgeleide van de MRSA, die al 2 jaar in mijn lijf zit en waar ik intussen de nodige anti-stoffen voor heb gekregen schijnt verdwenen te zijn. Ik voel me beter dus laten we hopen dat de huisarts gelijk heeft.

Was ik in NL op een zeer ongunstig moment door mijn rug gegaan, hier was het nog niet alles maar langzaamaan gaat het beter. Hoogste tijd om een reisje te boeken. Op mijn bucketlist staat nog het Noorderlicht zien en aangezien het daar nu de uitgelezen tijd voor is gelijk die reis geboekt. Over 2 weken gaat het gebeuren. Amber gaat mee, draagt mijn koffer (ééntje maar deze reis) en dan gaan we naar Groenland, net iets boven de Poolcirkel.

Appartement verkocht

Vrijdag is mijn appartement aan de kust in Scheveningen overgedragen aan een nieuwe eigenaresse. Zij is er blij mee en vindt het een heerlijk appartement. Ik eigenlijk ook wel maar het is een beetje dubbel. Gekocht toen het nog gebouwd moest worden en zoveel meegemaakt dus eveneens een beetje triest. Weer een episode in mijn leven afgesloten.

Werkzaamheden aan website

Heel veel tijd besteed aan het toevoegen van de foto’s van mijn reis door Zuid-Amerika van vorig jaar aan mijn website. Wat een klus maar wel leuk. Gelijk alles weer eens gelezen en herbeleefd. Wat heb ik een hoop meegemaakt en dan heb ik de helft nog niet opgeschreven. Het spannendste komt straks in mijn boek, dat helaas te langzaam vordert. Mijn doel om eerst mijn website af te maken is bijna bereikt.

Interessante mensen ontmoet

Tijdens de boekpresentatie vorige week in Nederland van Marelle Boersma diverse interessante mensen ontmoet. Het heeft in ieder geval geresulteerd in het kennis maken met een paar (adspirant) schrijvers. Mijn nachtkastje wordt helaas steeds voller. Lezen komt er niet zoveel van, althans van boeken, en beperkt zich op dit moment tot lezen in bed. Loopt wel eens uit de hand en dan is het ineens midden in de nacht en spreek ik mezelf toe dat ik me een beetje moet houden aan de ‘normale’ tijden. Als het enigszins kan heb ik wel een luisterboek opstaan. In ieder geval tijdens mijn wandelingen ik moet nodig mijn conditie oppeppen. Probeer minimaal drie keer per week mijn rondje van 5 kilometer te maken.

Schrijven kort verhaal voor wedstrijd

Ook besloten om mee te doen aan een wedstrijd voor het schrijven van korte verhalen. De ruwe versie is af. Nu even laten liggen en dan aan de correcties beginnen. Er zal nog veel geschrapt moeten worden want ik weet al dat het einde anders wordt en veel meer tekst vergt en het maximale aantal woorden is 4.000. Ik zit nu op de 3.900. Intussen wel geleerd dat schrijven eigenlijk heel veel schrappen is. Deadline voor het insturen is 19 mei maar ik houd het op 1 mei.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

18 comments

  1. Hoi Elly.
   Bedankt voor de uitnodiging😊. Ik ga je volgen maar kan niet beloven dat ik direct alles lees zodra het er is.
   Alles op zijn tijd zullen we maar zeggen.

 1. Leuk Elly, ik blijf graag op de hoogte van je activiteiten en belevenissen. Ik wens je niet alleen plezier bij het creeren van je blog, maar ook succes met je conditie!
  Leuk je te volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *