Even niet goed opgelet

Omdat we een vertraging hadden van een paar uur hoefde ik in Parijs niet zo lang te wachten. Ik dacht dat ik achter de douane was gebleven en dus ook niet door de veiligheidscheck hoefde maar dat had ik verkeerd. Het was erg druk in de rij en ik was nog maar even gaan zitten en eerlijk gezegd was ik ook wat afgeleid door mijn boek. Was zo spannend ! Uiteindelijk toch maar in de rij gaan staan.

Boardingpass

Een zeer onvriendelijke dame wilde dat ik mijn pas en mijn boardingpas in een van de bakken zou leggen. Boardingpas ok maar mijn paspoort hou ik bij me. We werden dus duidelijk geen vriendinnetjes. Omdat ze zo’n heisa had gemaakt dat ik mijn boardingpas in zo’n bak moest leggen viel het me gelijk op dat die er niet in zat toen mijn bak door de controle kwam. Ook ging mijn apneu-apparaat de controlelijn in. Grrrrr. Goed, of eigenlijk niet goed. Dat werd een heel gedoe. Ik zei dus gelijk tegen dame nummer 2 dat er iets ontbrak en vertikte het om de bak aan te raken. Dame 1 kon niet ontkennen dat mijn boardingpass in de bak was gelegd en dame 2 kon bevestigen dat ik nog niets uit de bak had gehaald. Nu is het geen ramp als je zo’n papier kwijt raakt. Je gaat gewoon naar de desk en vraagt een nieuwe. Maar dat wilde ik niet. Ik had hem niet kwijtgemaakt.

2e boardingpass

Na lang kletsen bood dame 2 aan om samen met mij een nieuwe te gaan halen. Zo gezegd, zo gedaan. Toen we terugkwamen was mij apneuapparaat er niet. Die was op de lijn gegaan waar ze de inhoud van een koffer of tas willen controleren. Ik had hem wel op de controlelijn zien staan maar daar was hij niet meer. Dus zoeken en iedereen er zich mee bemoeien natuurlijk. Hij was terechtgekomen bij de afdeling gevonden voorwerpen. Mijn humeur had een kleine opdonder gehad en ik als een haas naar de gate……te laat ! Gate closed. Tja en dan is het gewoon tot 10 (in dit geval tot 100) tellen.

3e boardingpass

Dus weer terug naar de balie. Gaf gelukkig geen problemen. Kreeg een ticket voor het volgende vliegtuig, was maar 2 uur later, en ben me toen maar gaan bezatten. Nee hoor, grapje, dat doe ik nooit.

Verder liep alles naar wens en het was weer heerlijk om in een schoon huis thuis te komen. Mijn hulp heeft de gewoonte om zoveel schoonmaakmiddelen te gebruiken dat je bij de garagedeur al ruikt: hier is gewerkt !

 

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *