Het is weer voorbij

Ik was al vroeg wakker. Dat heb je als je niet zo laat naar bed gaat. Lekker ontbeten en daarna de stad in. Helaas ging het regenen. Eerst heel zachtjes en toen enorm hard. Moest dus wel schuilen en ben gelijk een groot warenhuis ingedoken maar ik ben heel verstandig geweest en heb niets gekocht. Komt ook omdat ik zo’n vreselijke hekel heb om kleren te passen. Toen het weer opgeklaard was nog wat gewandeld en daarna richting hotel. Tijdstip afgesproken waarop ik de taxi wilde hebben en daarna naar de buren.

Heerlijke massage

Daar was namelijk een massage instituut en ik heb me heerlijk laten masseren. Vooral de voetzoolreflexie en daarna de rug/schoudermassage was geweldig. Erg pijnlijk maar toch lekker. En toen was het al zo ver dat ik naar het vliegveld moest. Best aan de vroege kant maar dan hoefde ik me ook absoluut niet te haasten. Ik had en voucher gekregen voor de rit waarop vermeld stond dat ik € 50 moest betalen. De chauffeuse vroeg echter € 65. Nou dat dacht ik niet bovendien had ik de voucher waarop het stond dus kon ze hoog en laag springen en ze heeft het dan ook niet gekregen. Sterker nog ik heb haar ook geen fooi gegeven. Ik houd niet van zulke grapjes.

Primitief gedoe

Daarna door de douane en de bagage door de scan. Iedereen moest zijn schoenen uitdoen maar ik hield ze lekker aan en er werd niets van gezegd. Duurde wel een eeuwigheid en wat een primitief gedoe is het daar eigenlijk. Ze kunnen nog wat leren van de manier waarop dat in Europa gaat.

In de lounge een paar lekkere versnaperingen genomen en uiteraard een glas champagne.

Brand in de Notre Dame

Het nieuws, wat eerst heel zachtjes aanstond, werd hard gezet en zodoende moesten we wel kijken/luisteren naar de ramp met de Notre Dame. Wat een tragedie. Iedereen, er zaten natuurlijk veel Fransen in de Air France lounge, was toch behoorlijk aangeslagen.

Ook in het vliegtuig was het HET gesprek. We gingen wel op tijd boarden maar vertrokken pas 2 uur later. Hebben heel lang op de startbaan gestaan. Niet dat we iets te klagen hadden want we werden goed verwend. Na het diner lekker gaan slapen en zodoende kwam ik redelijk uitgerust in Parijs aan.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *