AANKONDIGING SAMENWERKING

In oktober van 2021, tijdens een samenzijn in Le Bousquet d’Orb, hebben “Hello Honey, are you there?” auteur Elly van Driel en Elisabeth de Ru besloten een samenwerking aan te gaan. Elly wil met haar boek – waarin ze haar ervaring met een internet scammer uit de doeken doet – meer aandacht vragen voor deze problematiek en samen gaan zij een plan de campagne opstellen om dat tot uitvoering te brengen.

Elisabeth zal de rol van PA & PR|Communicatie contact vervullen en assisteren op het gebied van planning, organisatie en administratieve verwerking.

Organisaties & belangstellenden in het boek (en het verhaal) kunnen zich melden bij Elly van Driel via de Social Media kanalen, de website ellyvandriel.nl (contactformulier), info@ellyvandriel.nl of bij Elisabeth de Ru via elisabeth@ellyvandriel.nl

 

REVIEWS

We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om je om een gunst te vragen wanneer je een recensie voor “Hello Honey, are you there?” geschreven (en online geplaatst) hebt.

De kritieken zijn dikwijls zo lovend dat wij ze graag (al blozend) van de daken schreeuwen! Maar om jouw recensie te mogen hergebruiken hebben we in veel gevallen jouw toestemming nodig. Als jij bij voorbaat zegt: wat ik geschreven en geplaatst hebt mogen jullie gebruiken naar eigen inzicht, dan horen we dat graag van je (met referentie aan jouw recensie en waar je die geplaatst hebt). Je kan mailen naar elisabeth@ellyvandriel.nl

Je ontvangt van ons dan een e-mail waarin we de afspraak bevestigen.

Meld je alsjeblieft bij één van ons, mét je naam en e-mail adres. Ook als je vragen hebt horen we dat graag.

 

Oh, en PS, als je nog geen recensie geschreven hebt dan kan dat alsnog, uiteraard. En laat ons daarna weten of we ‘m mogen hergebruiken. En als je iets kwijt wil over het boek dat je tot nu toe nog niet in een recensie verwerkt hebt,

dan nodigen we je uit om dat alsnog aan één van ons te doen.

Wanneer je die boodschap stuurt dan mogen we er vanuit gaan dat we die mogen hergebruiken (onder vermelding van naam en toenaam), tenzij jij daar zelf direct voorwaarden bij stelt.

Reviews kan je schrijven op bijvoorbeeld

BOL.com

Hebban

Goodreads

Dank je wel, vast!

namens Elly & Elisabeth

 

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *