Verhalen bij het vuur

De auteur Astrid Habraken-van Esdonk – je kent haar wel van Verdwaald in Tirol – vroeg mij een tijdje geleden of ik, voor haar pagina Verhalen bij het vuur, iets uit mijn boek Hello honey, are you there? wilde voorlezen.

Daar hoefde ik niet lang over na te denken en het antwoord was dan ook volmondig JA.

Acht weken – acht auteurs

Astrid heeft acht auteurs gevraagd om tijdens de Advent op zondag een stukje uit eigen werk voor te lezen. Ik heb vandaag het spits afgebeten.

Het was heel leuk om te doen maar ook best moeilijk om een afgerond stukje van een paar minuten te vinden. Wel iets te vertellen over de gebeurtenissen uit het boek maar ook weer niet te veel weg te geven.

Ik denk dat het is gelukt.

Één ding is zeker: mijn open haard doet het prima !

Het resulaat

Het eindproduct van week één is hier te bekijken.

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

7 comments

        1. Hi Elly , zeker leuk jouw verhaal! Typerend voor jouw ex beroep! 🥰zou je mij nog even op mn mailadres kunnen melden waar ik jouw boek Hello Honey ..kan bestellen !Sint kado..je naamgenood Elly🤣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *