Internet TV-optreden

Zaterdag jl. was ik te gast bij Lieke en Richard Lamb, de presentatoren van de internet TV uitzending NederlandWerktDoor.TV

Het was een zeer ontspannen interview en ik kijk terug op een geslaagde uitzending waar ik volledig de kans kreeg om mijn verhaal over mijn boek ‘Hello honey, are you there?‘ te vertellen.

Dank Lieke en Richard voor het podium dat jullie me hebben gegeven en voor de hartelijke ontvangst.

De uitzending

De uitzending is hier integraal te bekijken. Na de aankondiging komen er eerst twee andere gasten. Jill Stokkermans van Grand Hotel Huis ter Duin en Joop de Jong van Port4Growth.

Mijn verhaal begint op 26m15s

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

12 comments

 1. Hoi Elly,

  Weer een geslaagd interview, heerlijk je zo enthousiast te zien.
  Ik hoor in het interview dat de Franse vertaling deze week verschijnt.
  Zoals destijds afgesproken, kan jij mij een exemplaar sturen svp?
  Wij zijn wel inmiddels verhuisd:
  (weggehaald ivm privacy)

  En natuurlijk even het bedrag en een RIB of je nl rekening.

  Bijvoorbaat bedankt!
  Groeten uit Coudes,

  Peter Verhoeff

 2. Wat een mooi interview Elly! Je doel en verhaal komen glashelder over en ook nog met zo’n enthousiasme. Dit vraagt om meer.

  Hartelijke groet,
  Marjon Guljé

  1. Op deze pagina kun je op een link klikken en dan kom je bij de uitzending. O.a. helemaal onderaan staat: Mijn verhaal begint op 26m15s. Als je daar op klikt kom je bij het interview.
   Succes

 3. Wat een goede uitzending en een goed interview. Misschien nog wel beter als het boek…. Overigens als het in het duits verschenen is, laat het me even weten. Misschien kan ik wel ergens een recentie plaatsen. Of een leesgroepje op Lovelybooks voor je beginnen. Succes!

  1. oh dat zou helemaal geweldig zijn. Ik heb zelf ook genoten van de uitzending. Dat komt door de interviewers die weten mensen op hun gemak te stellen.

   1. Hallo Elly, ik kan ook voor je kijken waar je hier in Zwitserland je boek zou kunnen promoten. Want als het boek zowel in het duits als frans op de markt is, dekt het bijna het hele land af. Ik woon hier al 25 jaar, dus ken de structuren. Dus mail me maar direkt, als je interesse hebt. Het gaat me niet om het geld, maar om jouw boodschap, en om anderen te kunnen helpen.

 4. Lieve Elly.
  Wat een geweldig interview! Knap van je hoor.
  Het is inderdaad een supergoed en leerzaam boek. Je leest het in 1 adem uit. Dit interview levert vast weer vele verkopen op. Hoeveel boeken zijn er al verkocht? Veel succes ermee.
  Lekker doorgaan hoor!

  1. Hoi Joke, Ja ik vond het ook lekker ontspannend. Ik hoop inderdaad dat er weer verkopen uit voortkomen dan kunnen de kosten een beetje gedrukt worden. Ik blijf lekker doorgaan hoor.
   Alvast fijne dagen en liefs ook voor Rob.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *