In deze Index zal ik alle pagina’s die zijn gebruikt nog een keer weergeven zodat u snel en gemakkelijk naar een gedeelte kunt springen.

Huisjes:
Huisjes Algemene informatie
Foto’s van alle 99 huisjes alsmede beschrijvingen

Waar staan de huisjes ?

Producenten van de huisjes:
Plazuid gevuld met Rynbende
Goedewaagen gevuld met Rynbende
Goedewaagen gevuld met Henkes
Goedewaagen gevuld met Bols

Asbakjes

Collector’s items

Specials

Tegels

Diversen:
bekers – mokken – glazen
kruiken en vazen
(opberg)dozen in keramiek/hout/leer en metaal
wandborden
serviesgoed en bestek
kaartjes
onderzetters
boeken
allerhande

Links

Author

Van jongs af aan heeft reizen me gefascineerd. Was toen niet in de gelegenheid om dat te verwezenlijken maar haal nu dubbel en dwars de achterstand in. Geniet met volle teugen van al die mooie plekken op deze wereld en niet te vergeten van de veelzijdigheid van zijn bewoners. Probeer zoveel mogelijk uit het leven te halen want de eeuwigheid is me nooit beloofd.

4 comments

  1. Elly, gefeliciteerd met deze prachtige en waardevolle website. Zeer gedetailleerde informatie, prachtige en duidelijke foto’s. Een driedubbel chapeau voor jou. Wat een schitterend levenswerk. Dank!!! Hartelijke groet, Nicole

    1. Hallo Nicole. Fijn te lezen dat je de website mooi vindt en waardeert. De komende weken zal ik de rubriek Diversen en dan met name Wandborden en Allerhande nog aanvullen met informatie en foto’s. met vriendelijke groeten Elly

  2. Alle mannen in de familie werkten bij de KLM. Deze site is één grote trip langs memory lane. Ik kom zeker nog terug, want ik heb nog lang niet alles gezien.

    1. fijn dat je er plezier aan beleeft. Dat doe ik door het te maken ook hoor. Mocht je interessante info hebben die op de site kan dan mag je me dat sturen en zal ik het opnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *